Wij zijn gelegen aan de Steenstraat, de hoofdader tussen het SPIJKERKWARTIER en het MODEKWARTIER in het kloppend “oude” hart van Arnhem. Niet alleen bekend van het “Monopolyspel”, maar zeker ook vanwege de diversiteit aan speciaalzaken.

Sinds onze start in 1997 hebben wij ons gespecialiseerd in Kunstenaarsbenodigdheden, Inlijsten, Kunst(posters) en Prints.

producten600

Ruim assortiment

kunstenaarsbenodigdheden geschikt voor technieken zoals tekenen, schilderen, grafiek, airbrush, boekbinden en 3D technieken zoals boetseren, beeldhouwen, maquettes en mallen maken.

De materialen variëeren van grondstoffen voor het zelf maken van verf, tot kant en klare acryl-, olie-, tempera-, of aquarelverf.

Daarnaast bieden wij een uitgebreide keuze in papier, doeken, mediums en gereedschappen.

 


Drie etages

U vindt eigenlijk alles wat een kunstenaar zich maar kan wensen, overzichtelijk gepresenteerd op drie etages.

Bent u op zoek naar een lijst, een passe-partout, of wilt u een schilderdoek laten opspannen of is het glas uit een lijst geknapt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een grote keuze in maaklijsten, maar lijst u liever zelf in dan hebben ook wij standaard wissellijsten in hout en aluminium voor u op voorraad.

Voor wissellijsten op maat zijn wij dealer van de bekende Barth lijsten.

Via de 3D foto op onze Homepage krijgt u een indruk van onze winkel en het assortiment. Bij een bezoek profiteert u ook nog van onze persoonlijke service en vakkundige bediening.

Sinds 1 februari 2014 kunt u bij ons terecht voor alle soorten printwerk. Op (gevernist) canvas, aluminium, geborsteld rvs, (stijger)hout, forex, dibond, plexiglas etc. Ook grote tuinposters of stickers.

Nieuw is de mogelijkheid voor groot formaat wanddecoratie. Zelfklevend canvas tot max. 1,20 x 12,00 meter en wandtextiel zelfs tot max. 3,00 x 12,00 meter.

Wij leveren dit in samenwerking met Fotogeschenk.nl, waarvoor wij tevens afhaalpunt zijn.

Wij zijn u graag van dienst, tot ziens.